LAGE PRIJZEN

Door snelle afhandeling

SERVICE

Garantie op reparatie

EXPERTS

Altijd beschikbaar

SNELLE SERVICE

30 min. reparatietijd

Wilt u uw tablet scherm laten herstellen tegen een lage prijs, met een uitstekende service en kwaliteitsmaterialen? Dat klinkt haast onmogelijk, maar bij GSMFixZone in Voorburg is dat de dagelijkse gang van zaken. Onze telefoonexperts zetten zich namelijk dagelijks in om het scherm van jouw tablet of telefoon vliegensvlug te herstellen. Met succes!

Vragen over reparaties, offertes en of het verkopen van uw toestel?
Neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie.

Tablet scherm laten herstellen terwijl u wacht

Wij hebben door de jaren heen al een goede naam opgebouwd in de regio's Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam en verder. Iedere dag weer helpen wij onze klanten van telefoon- en tabletschade af. Dit doen wij niet alleen op deskundige wijze, maar ook nog eens erg snel! Wij streven ernaar om uw tablet- of telefoonscherm te herstellen binnen 30 minuten. Dit doen wij voor vele verschillende merken, waaronder Apple, Huawei en Samsung. Wij voeren het herstel uit terwijl u ontspannen wacht met een kopje koffie. Uiteraard is het ook mogelijk om mee te kijken, mocht u dat willen. Bij de reparatie maken wij gebruik van originele onderdelen om de best mogelijke kwaliteit te garanderen. Mocht u liever kosten besparen en goedkopere onderdelen willen, dan is dat ook mogelijk.

Profiteer van garantie na iedere reparatie

Laat u uw tablet- of telefoonscherm bij ons herstellen, dan ontvangt u bij ons garantie na iedere reparatie. Wij lichten u graag in over de voorwaarden van iedere soort reparatie in de winkel. Heeft u schade aan uw telefoon of tablet, zoals waterschade en wilt u deze laten repareren? Wij ontvangen u graag in onze vestiging en dan helpen wij u graag verder. Daar hoeft u geen afspraak voor te maken. Voor vragen of onduidelijkheden zijn wij telefonisch bereikbaar via +31 (0)70 216 5180.

Bezoek ons nu!