LAGE PRIJZEN

Door snelle afhandeling

SERVICE

Garantie op reparatie

EXPERTS

Altijd beschikbaar

SNELLE SERVICE

30 min. reparatietijd

Heeft uw Samsung tablet een reparatie nodig, omdat bijvoorbeeld het scherm kapot is? Bij GSMFixZone helpen we u graag verder. Wij hebben door de jaren heen al een goede naam opgebouwd in de regio’s Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Leidschendam. Wij zorgen er graag voor dat uw tablet weer uitstekend werkt!

Vragen over reparaties, offertes en of het verkopen van uw toestel?
Neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie.

Een Samsung tablet reparatie met originele onderdelen

Wanneer u de reparatie van uw Samsung tablet aan ons overlaat, is dit meestal binnen ongeveer 30 minuten al gepiept. Niet alleen snelheid, maar ook kwaliteit staat bij ons altijd centraal. De experts die bij ons werkzaam zijn, voeren dan ook de reparatie van uw Samsung tablet uiterst nauwkeurig uit. Om een hoogwaardige kwaliteit de garanderen, maken wij gebruik van originele onderdelen. Als u kosten wilt besparen, kunnen wij ook goedkopere onderdelen gebruiken. Daarbij zorgen we dat de data op uw telefoon niet verdwijnt en waarborgen we uw privacy. Uw foto’s en andere gegevens blijven gegarandeerd behouden!

Een afspraak maken is bij ons niet nodig

Wij begrijpen dat wanneer uw Samsung tablet kapot is, u natuurlijk zo snel mogelijk een reparatie hiervan wilt. Daarom kunt u bij ons zonder afspraak binnenstappen in Voorburg. Gewoon wanneer u dat het best uitkomt. Heeft u een Apple tablet of van HTC? Voor uiteenlopende merken kunt u bij ons terecht. Voor vragen neemt u eenvoudig contact met ons op door te bellen naar +31 (0)70 216 5180.

Bezoek ons nu!